Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

QMAN építőjáték

A Qman építőkockák nagyszerű játékélményt biztosítanak!

A készletek a legjobb témákból válogatva készültek el úgy, hogy minden gyermek megtalálja a kedvére valót. Kínálatában megtalálható kicsiknek és nagyoknak készült összetett építőkockák is.

Az építőjáték minden esetben jó választás, mert elősegíti a gyermek képzelőerejének, kreativitásának, és finommotorikus mozgásának fejlődését.

A Qman® termékek kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek.

Természetesen tesztelik és tanúsítják őket káros anyagok és biztonság szempontjából.

Az építőjáték új generációja kis és nagy kreatív építők, játszani szeretők számára – mindez meglepően kedvező ár-érték arány mellett és kitűnő minőségben!

Rendezés:

Ez a készségfejlesztő építőjáték NEM a LEGO® terméke, hanem az 1994. óta létező QMAN márkájú. Az építőkockák teljesen összeépíthetőek a legó építőkockákkal.

Kötelező figyelmeztetés: 3 éves kor alatt nem ajánlott, lenyelhető kis elemek miatt fulladásveszély! Származási hely: Kína.

Rendelését futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz magyarországi raktár készletünkről jellemzően 1-3 munkanapon belül.

Az építőjátékok új generációja kis és nagy kreatív építők, játszani szeretők számára – mindez meglepően kedvező ár / érték arány mellett és kitűnő minőségben! Nagyszerű játékvilágok, kiváló minőségű építőelemek, tökéletes építési segédletek és sok építési szórakozás nagy játékértékkel – ezt képviseli a QMAN® márka. Továbbá óriási előny, hogy minden QMAN® építőkocka 100% -ban legó kompatibilis és összeépíthető a piacvezető játékkockáival.

A termékek kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek, csakúgy mint a legó játékai. Természetesen tesztelik és tanúsítják őket káros anyagok és biztonság szempontjából. Megfelelnek az európai játékbiztonsági szabvány (EN71) szigorú követelményeinek. Nem olcsó utánzatok, hanem minőségi, tartós alternatívát nyújtó műanyag építőkockák.

Nem kell heteket, hónapokat várnia a megrendelt termékre.