Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta

16.788 Ft
Menny.:db
Cikkszám: BGVN-60006031701
Raktárkészlet 1: Utolsó 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.400 Ft
Várható szállítás: 2024. április 25.

KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta
A szobatisztaság elsajátítása, a wc használat mindenképpen tanítást igényel. A legtöbb háztartásban nincs lehetőség gyermek wc és mosdó kialakítására, ezért a hagyományos felnőtt wc-t szükséges átalakítani olyan módon, hogy azt egy kisgyermek is képes legyen használni. Először segítséggel, majd önállóan. Ebben segít a KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta.

A WC használat tanítását különböző életkorban is el lehet kezdeni, ezzel a témával sok szakkönyv foglalkozik. Alapvetően két segédeszközt ajánlunk, az egyik a bili, a másik a szűkítő. A hagyományos biliket a földre helyezve kell használni. A Toilet Trainer bili része a wc deszka szűkítő részébe van beleszerkesztve és az egész rész ezáltal kapott egy magasítást. A magasabb ülőmagasság kényelmes testhelyzetet biztosít, nem gémberednek el a lábak és a comb rész.

A létrára hasonlító kialakítás stabillá teszi a bilit. Nem esik le róla a gyermek, sőr, akár meg is tud kapaszkodni, ha neki az a megfelelő.
Használata
A bili egy mozdulattal kivehető, a tartalmát a wc-be lehet üríteni. Kis méreténél fogva könnyű kitisztítani, akár egy erre használatos vödörben vagy a mosdóban. Minden bili takarítás után fertőtlenítsük a mosdót, ha abban mostuk ki, hogy elkerüljük a fertőzést.

Ha a szűkítő részt szeretné használni, akkor az útmutatónak megfelelően szerelje át a lábakat. Bizonyosodjon meg, hogy a terméket jól szerelte össze, az nem laza és nem lötyög.
A szűkítő rész megfelelő elhelyezéséhez hajtsa fel a wc deszkát és a porcelán részre fektesse rá a KidsKit WC fellépő lépcső, bili és szűkítő, 3 az 1-ben, szürke-menta szűkítő részét. A lábak ennek megfelelő dőlésszöget fognak felvenni. Ellenőrizze, hogy a lábak talp része stabilan áll a padlón.

A gyermekek szeretnek felmászni létrára, fellépőre, remélhetőleg szeretni fogja ezt a fellépőt is. Mindkét oldalon kapaszkodóval van ellátva, hogy a kisgyermek magabiztosan tudjon ülni a wc szűkítőn. Ha a gyermek félne a mélységtől, akkor a wc szűkítő részben hagyja benne a bili részt. Ez már majdnem olyan érzés, mintha a wc-t használná, de egyáltalán nem kell tartani attól, hogy beleesik a feneke a wc-be.

Bili
Lépcsős fellépő
WC ülőke - szűkítő
A bili kivehető így könnyen kiönthető a tartalma.
Könnyű tisztítani.
Összecsukható az egyszerű tárolásért.
Stabil és biztonságos.
Beépített gumifelület teszi a lépcsőfokot csúszásmentessé.
Teherbírása: max.30 kg
TÜV / GS teszt által minősített


Mérete: Fellépő összeszerelve: 41.5 x 25 x 67 cm
csak a szűkítő:  53 x 41 x 35 cm

WC csésze szükséges paraméterei:

Porcelán magassága wc deszka nélkül: 38-42cm
Porcelán átmérője: 21cm

Szögletes WC csészékkel sajnos nem kompatibilis!

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.