Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Sziasztok!

Hatalmas öröm számunkra, hogy most ebben a pillanatban a Játéktorony-ban nézelődsz.

Szeretnénk megosztani Veled rövid kis történetünket, amely egészen a Divatmarket nevű webshopunk megnyitásával indult.

2019. márciusában álmodtunk egy nagyot és megnyitottuk Divatmarket webshopunkat. Ahogyan teltek a hónapok és napról-napra sikeresebb lett a mi kis „ékszerdobozunk” egyre többet gondolkodtunk azon, hogy mi lenne az a terület, ahol ki tudnánk még jobban teljesedni és még többet tudnánk Nektek adni.

Számunkra nagyon fontos a vásárlóink véleménye, ezért egy kis „közvéleménykutatás” keretében megkérdeztük vásárlóinkat, hogy mi lenne az, amit szívesen látnának a webshopban és láss csodát a legtöbben a játékok mellett voksoltak.

Így nem is volt kérdés, mi lesz az, amivel tovább folytatjuk az utunkat. Első nekifutásra a már meglévő webshopunk készleteit több ezer játékkal töltöttük fel és mára már akkor sikere van Nektek köszönhetően, hogy szükségessé vált egy teljesen különálló játék webshop létrehozása, amit Játéktorony névre kereszteltünk.

A Játéktorony megnyitásával igyekszünk az igényeiteket teljes körűen kielégíteni. Ezzel az új felülettel tudjunk biztosítani a megfelelő speciális keresési feltételeket, hogy ne vesszetek el  több ezer játék rengetegében valamint igyekszünk blog írással segíteni Benneteket, hogy a lehető legjobb döntést tudjátok meghozni, ha játékot kerestek.

Bízunk benne, hogy a Játéktorony megnyitásával a lehető legjobb döntést hoztuk meg, nagyon fontosnak tartjuk, hogy észrevételeiket küldjétek el részünkre, hisz ezzel tudjuk a legjobb kiszolgálást nyújtani.

Kérdés esetén keress Bennünket bizalommal az info@jatektorony.hu vagy a facebook oldalunkon.

Üdvözlettel: Játéktorony csapata